Rüyada Balık Yakalamak Ne Anlama Gelir?

 

balık
Rüyada Balık Yakalamak İslami, Dini, Diyanet Yorumu Şu Şekildedir; rüyada görülen balığın olumsuz bir yönü bulunmamaktadır.Tam tersi rüya'da balık görmek iyiye yoğrulmaktadır.Rüyada balık yakalamak mülk edinmeye ve sürekli fayda elde edeceğine tabir edilir. Rüyada temiz sularda balık yakalamak para veyahut güzel sözler işiteceğiniz ya da bir erkek evlat sahibi olacağınıza işaret etmektedir.


Bir diğer tabire göre ise rüyada balık yakalamak,  işlerin yolunda olmasına işarettir. Kişi kendi elleriyle balık yakalarsa, bu onun hayatı için çok fazla çalıştığına rivayettir. Doğru yolda emek veriyorsa, onun için hayırlı kapıların açılacağına hikmet edilir. Rüyada oltayla balık yakalamak, sağlık sorunlarının bitmesine işaret eder. Kişinin rüyada balık yakalaması, sağlığının hikmetli olacağına rivayettir. Rüyada balık yakaladığını gören kişinin mal ve mülkü artar.Hayatı yoluna girer. 


Rüyada başkalarıyla beraber balık yakalamak, kişi için umut anlamına gelmektedir.Yeni para kazanabileceği ekmek kapılarının açılacağına işaret eder. Rüyada başkasının balık yakaladığını görmek, çok istenilen durumun yapılamaması şeklinde değerlendirilir. Rüyasında balık yakaladığını sonra onları bıraktığını görmek, kişinin merhametli yüreğinin olduğuna rivayet edilir. O kişinin hayırlı kazançlarını başkalarıyla paylaşabilir.